7 jaar geleden

Jeetje dat was wel een flinke verkoudheid dan. Ik kan mij voorstellen dat dat echt schrikken is. Mijn zoontje van 11 weekjes oud is vorige week voor het eerst verkouden geworden. Dit was gelukkig wat milder, wel veel hoesten een goede verstopte neus. Met wat stomen en lekker veel badderen hebben wij die neus elke keer weer lekker schoon kunnen krijgen maar van dat hoestje is hij na een week nog steeds niet helemaal af.. wel zielig want wanneer hij dan weer z'n hoest buitje heeft komt er daarna ook gelijk weer wat melk terug.

7 jaar geleden

Het is zwaar hoor zo een hoestend kind 's nachts. Je hebt al de huis, tuin en keukenmiddelen ook al gebruikt? En drie weken is lang, ik geloof goed dat je er op een gegeven moment aan onderdoor gaat! Pas ook goed op jezelf!

7 jaar geleden

6 weken is ook nog erg klein! Gelukkig had ze goede zorg om zich heen. Dat was ook schrikken als je haar hartslag op de monitor ziet dalen! Dan stijgt jou hartslag tot het plafond?! Ik kan me voorstellen dat je bij ieder kuchje denkt; onee daar gaan we weer? Hopelijk blijft het dan ook gewoon bij een onschuldig snotneusje!

7 jaar geleden

Jemig! Gelukkig zijn jullie goed geholpen en zaten jullie met kerst gewoon thuis. Die kleintjes kunnen je flink laten schrikken!