Ireentjeh's avatar
9 jaar geleden

Leuk zo'n eerste reactie! En dus waar dat je echt even moet wennen;) Veel plezier ermee!

Henrike Laning's avatar
9 jaar geleden

Wat fijn dat je er zo blij mee bent! Ik ben benieuwd of we nog meer blogjes gaan lezen over de bakfiets. Ik heb jaren gebakfietst, maar dat was geen elektrische en werd op den duur wel heel zwaar. Ik had ook zeker niet zo'n goeie als jij hebt. De goedkoopste gekocht en altijd spijt gehad. Nu heb ik gelukkig een fijne mamafiets en wil echt geen bakfiets meer. Ik zou iedereen afraden om voor de goedkope versie te gaan. Beter veel geld uitgeven aan iets goeds dan weinig geld aan een fietswrak, haha. Dus deel vooral je ervaringen, zowel positief als negatief, dan gaan moeders misschien nog even goed nadenken voordat ze een goedkoop ding kopen. Als ze jouw blogs lezen willen ze vast ook die elektrische. Fantastisch! Geniet ervan!

Quila's avatar
9 jaar geleden

Leuk om te lezen! Wij overwegen ook een bakfiets te kopen (hoopte ook heel erg hem te mogen testen ;) ), maar bij ons zal het stallen denk ik wel een probleem zijn! Voor zowel de schuur (voor) als de tuin (achter) moeten we een rare draai maken... Ik had wel eens gehoord dat die trapondersteuning pas goed gaat werken als je eenmaal in gang bent, maar hij gaat dus ook al van start bij het wegfietsen? (Dat laatste lijkt mij het handigst)

TrijntjeH's avatar
9 jaar geleden

Fijn dat je gezin er zo blij mee is. Veel plezier met het fietsen op de bakfiets. Ennuh mocht je er vanaf willen?? Mijn poort achter het huis is al breed genoeg. Je kunt hem hier dus zo achter het huis rijden.