9 jaar geleden

Ik snap je gevoel wel hoor.. Is ook wel lastig. Ik denk als jij en je man er geen behoefte aan hebben dat zou ik t niet doen. Kan altijd nog toch? Wij zijn regelmatig een weekend in Groningen mijn man zijn moeder woont ver weg met haar man. Zo hebben ze al regelmatig tijdens die weekenden de zorg overgenomen, flesjes, in bad doen, wandelen. Heerlijk ff voor ons en we genieten zo samen met opa en oma van Jade. Ze wordt volgende week 6 maanden en zijn 3 weken geleden zonder haar een nachtje zonder haar geweest, in Groningen en zij dus bij opa en oma. Was helemaal goed gegaan en wij hebben samen savonds gegeten en de volgende dag eventjes in Groningen rondgekeken. We hebben haar wel gemist, maar het idee dat ze in goede handen was maakte het gemis echt wel minder. Misschien scheelt dat dus ook! Komt echt wel goed!

9 jaar geleden

Wij hebben onze dochter met 5 maanden laten logeren bij oma en opa. Wij waren van plan om eens lekker uit te gaan. Om 11 uur 's avonds werden we gebeld....ze blijft maar huilen volgens mij mist ze jullie zei oma. Was ik blij ik miste haar al gelijk. Met 7 maanden nog een keer geprobeerd en dat ging prima. Alleen toen kreeg ik het spaans benauwd en paniek aanvallen. Na een glaasje lekkere malibu cola werd ik rustig en is alles gelukkig goed gegaan. We hadden een avond voor ons zelf!!jeeej! Hier hebben we zolang maar uitgekeken. We zaten op de bank elkaar aan te kijken...wat nu?¿ uhmmmm filmpje kijken dan maar zegt me man. Ik ja is goed we waren ma 10 min in slaap gevallen en lekker uit geslapen. We waren wakker gingen douchen keken elkaar weer aan. Ja het is tijd om haar op te gaan halen ;)

9 jaar geleden

Quinn logeerde voor het eerst met 4 maanden. Bij opa en oma. Wij hadden een feest. Opties waren: logeren, 's nachts weer ophalen, iemand de hele avond/nacht hier thuis laten zitten of helemaal niet gaan. Het is super goed gegaan. Ze heeft bij opa en oma zelfs langer geslapen dan ze bij ons deed. Afgelopen weekend is ze weer een nachtje wezen logeren, nu met 6 maand. En wederom, het ging super goed!

9 jaar geleden

Wij slapen wel eens ergens anders maar dan wel met zn drieen (opa en oma wonen verder weg). En dan gaat in slaap vallen ook wel goed hoor. En op het dagverblijf wordt hij ook door andere naar bed gebracht. Maar een hele nacht moeten missen....mhhh daar twijfel ik nog over.