8 jaar geleden

Tegenwoordig heb je hele simpele creaties en ideeën die je kunt maken. Heel veel van zulke ideeën kun je vinden op pinterest en YouTube. wat dacht bijvoorbeeld je van een wijnfles verven met krijtverf, dat kan iedereen en toch een eigen creatie ;)

8 jaar geleden

Als mijn zoontje in een groot bed mag krijgt hij half hoogslaper. Hij ligt nu nog in een ledikantje en gaat eerst over in een peuterbed, dus dat duurt nog even. Maar als het zover is gaat mijn man het bed zelf maken en mag ik ook mijn creativiteit op loslaten. Ik denk dat we er dan een piratenbed van maken.

8 jaar geleden

Ik ben helemaal niet creatief en heel lang ben ik jaloers geweest op anderen die het wel waren. Ik ben benieuwd naar jouw projecten!

8 jaar geleden

Leuke ideeen! En ach al het goede komt langzaam zeggen ze wel eens toch? Mijn vriend en ik zijn beide heel creatief, alleen door tijdgebrek komt het helaas niet altijd naar buiten... Ik heb wel al hele ideeen voor de peuterkamer van ons zoontje straks en dan ben ik ook van plan een aantal dingen zelf te costumizen. Hopelijk word het zo als dat ik het in mijn hoofd heb :) Succes met jouw projecten!