10 jaar geleden

Ik heb een vleesboom van 9 cm, ben nu aan het kijken voor embolisatie. De vleesboom is ontdekt toen ik 32 was en inmiddels is hij dus aardig gegroeid. Ik ben inmiddels 40 en heb in die tussentijd drie kinderen gekregen. Wel wat. Problemen met de placenta bij de bevalling, twee van de drie keer is dag goed gegaan, de derde keer moest deze operatief verwijderd worden. Kinderen en een vlees boom kan dus gewoon! Ga ervoor!

10 jaar geleden

Hoi ik zie mijn reactie hier niet staan raar. als ik nog eens klik staat er fout je hebt het al geschreven

10 jaar geleden

Hoi Ik heb ook een vleesboom ik weet het sinds juli vorig jaar en ik mocht gewoon zwanger proberen te worden, dat heb ik dan ook gelijk geprobeerd en is mij gelijk gelukt, moet zeggen ben zeer vruchtbaar en mijn vriend ook dus daar kon het niet aan liggen. Mijn vleesboom is nu 9 cm bij 8 cm en zit precies in het midden er voor een beetje rechts het is dus afwachten als de baby er straks via de natuurlijke weg langs kan of als het een keizersnee wordt. De vleesboom groeide de 1 maand 1 cm in de maand van de zwangerschaps hormonen hij is nu 2 maand lang niet gegroeid en staat stil zeg. Heb met 16 weken wel een erge bloeding gehad omdat ik te veel tilde dozen met spullen dat mag ik niet meer doen. Dus je kan hoop houden dat je gewoon zwanger kan worden, misschien gaat het wat moeilijker. Succes

10 jaar geleden

Ja in NL in Tilburg doe ze ook aan het laseren. Alleen dan is 2 % kans dat je nooit meer kinderen kan krijgen. Anngezien wij kinderwens hebben, is het voor mij geen optie.