9 jaar geleden

Jeetje... lijkt wel op dat van mij. Nu 37 wk + 5 dg en ik zit er zo ongelofelijk doorheen. Afgelopen zaterdag mn slijmprop verloren en toen had ik de hoop snel van deze ellende af te zijn. Integendeel! Ik voel me nu nóg beroerder, krampen, steken, raar grieperig gevoel en misselijk en zooooo moe, want ik ben er absoluut nog slechter door gaan slapen. Maar dat kind wil er maar niet uit. Was internet al aan het afspeuren hoe je een bevalling op natuurlijke wijze op gang kan brengen. Maar misschien moet ik ook gewoon eens een hartig woordje met mijn verloskundige gaan spreken. ;) Succes met je verdere zwangerschap en ik hoop dat je cadeautjes zwangerschap spoedig verloopt. :)

9 jaar geleden

Thanks! Ga daar ook maar eens naar laten kijken. Volgens de verloskundige is het namelijk heel normaal in dit stadium van de zwangerschap. Nou, ik vind het alles behalve normaal!

9 jaar geleden

Het lijkt erop dat je niet serieus wordt genomen. Althans, zo voelt het voor mij. Als je de klachten aangeeft dan wordt het bij mij aldoor weggewuifd als zijnde "hoort bij de zwangerschap en is heel normaal". Fijn dat er bij jou wel serieus naar geluisterd en op gereageerd werd. :)

9 jaar geleden

Hoi Sanne, de reactie was iig voor Hester bedoeld maar als jij er ook iets in ziet, prima. Ik ga even naar dat blog kijken om te schrijven. Hopelijk lukt dat want ben al druk aan het bloggen voor mijnn boek maar mss kan het er in mee vloeien (ervaringen in zwangerschappen) Gr. Anita