11 jaar geleden

Hallo blogvolgers, Wat een leuke reacties. Het is voor de klant zeker spannend maar als goed is wanneer je taart besteld wordt er een tekening gemaakt (tenminste bij mij wel) van hoe de taart er uit komt te zien. Zo hebben klanten toch al een beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. En het leuke van mijn bedrijf is dat je eventueel je eigen taart kan versieren onder persoonlijke begeleiding. Zo heb je de beschikking over professionele materialen en producten. En je kan bij mij altijd tools huren om toch thuis een verjaardags taart te maken en te bekleden. Dus hou mijn site in de gaten na sebtember gaat er veel spannende dingen gebeuren met tanteklaartje.

11 jaar geleden

Wat leuk!! Mijn dochter had voor haar eerste verjaardag een 3- laags stapeltaart. Prachtig, eentje met Hello Kitty! Ik wou dat ik het zelf kon doen! Ik zou eigenlijk niet weten wat ik dan precies in huis moet halen, ik vind het ook zonde om er heel veel geld aan te besteden, terwijl ik misschien maar 3 taarten per jaar maak. Wat moet je als basis eigenlijk allemaal aanschaffen?

11 jaar geleden

Hey wat leuk zeg. Mijn dochtertje wordt aanstaande maandag 1 jaar oud en ik heb een Nijntje taart besteld (een stapeltaart) bij één van je collega's hier in de omgeving. Zo spannend als het voor de maakster is zo spannend is het voor mij ook... Het is toch een hele uitgave voor iets waarvan je niet weet hoe het er uit komt te zien. Ik ben rete benieuwd! Ga je site in de gaten houden want ik zou het zelf ook wel willen leren. :)