3 jaar geleden

Ik ben zwanger van 3de. Tussen 1 en 2 zit 17 maanden. Tussen 2 en 3 straks 16 maanden. Onze oudste (nu 2,5jr) is nog steeds 1 of 2 x per nacht zijn dekbed of knuffel kwijt... Hij was wel een ontzettend rustige en tevreden baby. Onze 2de slaapt altijd als n roos en ook een rustige en tevreden baby! Nu tijdens de zwangerschap vind ik de ochtenden wel zwaar, maar verder vind ik het heel erg gezellig met onze zoon en dochter. Ik ben reuze benieuwd hoe wij dit gaan ervaren en er mee om zullen gaan als onze tweede zoon geboren is! 👶 👶 👶

3 jaar geleden

Hier 4 kinderen, telkens ong 2 jaar tussen. De papa vond overgang van 0 naar 1 het grootst, ik zonder twijfel van 2 naar 3. Maar vooral omdat nummer 3 als baby niet gelukkig was. Was ook kleinste leeftijdsverschil.

3 jaar geleden

Van nul naar 1 vond ik niet zo lastig. Het lastigste was de 10 weken durende ziekenhuis periode en dus was er nergens een roze (of blauwe) wolk te bekennen. Van eennaar twee vond ik heftig met een huilbaby en lockdown waardoor de peuter (van net 2) ook thuis was, aandacht wilde. Altijd gezegd dat ik een groot gezin wilde, maar na een huilbaby ben ik daar nog over in twijfel 🙈.

3 jaar geleden

Leuk stukje!! Ik ben ook zo benieuwd! Nu zwanger van onze 3e 😀 Onze 2 mannen zijn ook 2 en 4 nu (de oudste is net 5 als de baby geboren wordt). Druk zal het zeker worden, hopelijk slaapt de baby ook snel goed, dan is het meteen al een stuk beter te handelen (nr 1 sliep prima, nr 2 niet, dus heb inmiddels met beiden ervaring 😉)