9 jaar geleden

Wat een verschrikkelijk nieuws om te krijgen. Ik hoop dat hij er gezond uit komt. Ikzelf ben geboren met een hartafwijking (gat tussen de kamers waardoor het zuurstofrijke bloed wegstroomde naar het zuurstofarme) en ben geopereerd met 3 maanden. Het enige wat ik, nu 27 jaar later, eraan over heb gehouden is een litteken op mijn borstkast. Ik weet niet wat voor hartprobleem jouw zoon precies heeft, maar ik wilde je alleen laten weten dat de dokters in Nederland erg goed zijn. Heel veel sterkte gewenst!

9 jaar geleden

Jeetje wat vreselijk. Over mijn zoontjes overlevingskansen worden niet gesproken. Maar bij ons is het niet erfelijk en voor hem dus pure pech. Ik hoop dat je verloop mild blijf en je kindjes het bespaard blijft.

9 jaar geleden

Wat een heftig verhaal! En wat zal dat moeilijk zijn voor jullie! Tegelijkertijd is dit mijn nachtmerrie! Ik heb zelf een (zeer zeldzame) hartaandoening en deze heeft 50% overervingskans. Mijn verloop is (tot zover) mild, maar dit kan alle kanten op. Dit geldt dus ook voor mijn kindjes... van perfect gezond tot transplantatielijst en alles er tussen in. Mijn 2 dochtertjes doen het tot nu toe goed, we weten niet of ze het hebben geërfd en weten niet wat er nog gaat gebeuren.

9 jaar geleden

Jee wat heftig, je ergste nachtmerrie! Ik wens jullie heel veel kracht en positiviteit toe en een dikke knuffel voor de jongens!