1 dag geleden

Ik denk dat ik al bonusmama, net zorg voor het betere contact tussen de ouders. Zij kunnen veel

1 dag geleden

Beter met elkaar omgaan dan vroeger. Ik zelf heb het niet altijd makkelijk door dat mijn bonuskind het niet toelaat dat ik hem graag zie. Terwijl ik zo m’n best doe. Maar je best blijven doen voor een onbeantwoorde moeder-kindliefde.. dat is een lastige situatie.

1 dag geleden

Maar soms is het ook de “bonus” moeder die er voor zorgt dat het contact wat eerst goed was tussen 2 exen verziekt wordt. Dus romantiseer het als je blieft niet. Dank zij haar mag ik geen normaal contact met mijn ex hebben, omdat ze zo onzeker is over hun relatie..

2 dagen geleden

Zo herkenbaar. Heb zelf vaak geprobeerd om het contact oké te krijgen maar het verzet was zo groot. Nu 11 jaar verder en mijn man en ik hebben ons er bij neergelegd en zijn gaan genieten. Het is haar keuze, niet die van ons!

2 dagen geleden

Als bonusmoeder zijnde herken ik dit zo. Ook het contact met de ex van is compleet onmogelijk wat voor mijn bonuskinderen niet erg makkelijk is. Maar erg fijn om herkenning te lezen

2 dagen geleden

Lastig blijft het. Ze vraagt vaak of ik samen met haar en haar mama thee wil drinken of wil komen knutselen, je wilt geen nee zeggen, maar ja als antwoord is ook niet eerlijk. Ik zeg dus altijd dat het mij gezellig lijkt om misschien in de toekomst te doen