7 jaar geleden

Wat herkenbaar zeg...Zelf 39+5 momenteel van onze derde wonder. Me oudste zoon is 3 en zijn broertje 1.5 dus flink aanpoten! Ook hier last van bekken. Succes met je laatste maandjes. Maar echt het is zo leuk dat er niet te lang tussen zit even zwaar maar 1000% waard;)

7 jaar geleden

Pfoeh wat frustrerend kan dat zijn! Ik moet zeggen dat onze dame de afgelopen 2 dagen ze weer als vanouds door heeft geslapen (even afkloppen haha), kunnen we een beetje bijkomen. Misschien is ze nu door het ergste heen? Moet zeggen dat elke fase pittig is.. maar tot nu toe vind ik deze toch de meest zichtbare!

7 jaar geleden

Heel herkenbaar, Amara is 17 maanden super lief, maar ook vaak stront eigenwijs :-) Een pittige dame! En ik ben inmiddels 11 weken zwanger van de tweede. Ben benieuwd wat de komende maanden gaan brengen.

7 jaar geleden

Hoi hoi! Wat leuk om te lezen..hier gaat alles eigenlijk volgens jullie boekje, behalve dat mijn zoontje nog niet loopt en dat ik in april uitgerekend ben. Maar hier ook een kleine spook snachts. Hij sliep ook al door vanaf 8 weken en is nu snachts een drama. Soms is het 12 u en soms 2 u. We gaan de eerste keer er heen leggen hem recht geven een kus en lopen weg. Een enkele keer heeft dit geholpen. Eigenlijk is de enige manier die werkt laten huilen. Bij ons in bed is het spelen ( wat we dus ook absoluut niet meer doen) En flesjes worden aan de kant gegooid. We gaan dus snachts allebei 1x heen en dan wachten we tot het over is. Dit kan soms wel 2u duren. Heel erg zielig en frustrerend. De volgende dag wordt je wakker met de dikste knuffel..waarmee hij lijkt te zeggen :" sorry voor vannacht mama" ... *zucht.. de dreumes...