7 jaar geleden

Klinkt best bekend dit! Wij moeten volgende week op extra controle bij CB nadat we zelf contact hebben gezocht. Hij is nog net geen 2 maar er zijn toch wel kenmerken die al maanden zichtbaar zijn maar die onder zoveel noemers kunnen vallen. Ben erg benieuwd wat er uitkomt. Gelukkig dat de buisjes en neusamandelen wel erg geholpen hebben!

7 jaar geleden

Misschien heeft het wel geholpen qua ontwikkeling de buisjes, dus het is niet voor niets geweest.. toch?

7 jaar geleden

Ik had wel het idee dat ze snapte wat ik zei. Ze is een open boek qua mimiek dus vaak had ik wel in de gaten of ze het wel of niet oppakte. Maar ze deed communicatief ook qua gebaren niks. Ik ben met haar echt 1 op 1 gaan zitten en alles qua gebaren wat gaan uitvergroten. Als iets weg is verbaasd gezicht trekken en handen omhoog en het woord weg herhalen. Dit in het verhaal 5000x herhalen en toen nam ze het over. Dit gaf haar weer meer vertrouwen en op die manier kwam de rest wel.

7 jaar geleden

Hmm hier gaat het precies hetzelfde. Begin december wordt mijn zoon twee, en hij zegt alleen nog maar "ja". Ook wij moeten ter controle naar het CB tegen die tijd, maar ik heb ook heel sterk het gevoel dat we hem op zijn eigen tempo moeten laten leren. Luisterde jouw dochter wel wanneer je tegen haar sprak of haar iets vroeg te doen? Of kreeg je dan ook geen respons?