11 jaar geleden

Ja inderdaad de dvd spelen werkt ook goed. ik weet nog dat wij altijd autobingo speelden als we langere ritten gingen maken. Mijn moeder maakte dan velletjes papier met daarop bv een bus, een koe, een schaap, een vrachtwagen, een blauwe auto enz. En samen met mijn zus zaten we dan alles af te strepen wat we tegen kwamen en wie het eerst bingo had kreeg een verrassing. Was super leuk en ga dat als mijn zoon wat groter is ook zeker doen.

11 jaar geleden

Haha ik herken het! Wij gaan over 4 weekjes en ook hier heb ik al lijsten klaar liggen. En ook cadeautjes dat werkt echt super! En wij hebben ook een portable dvd speler voor in de auto, ook erg handig!

11 jaar geleden

Ja dat doe ik zeker. Ik heb altijd zelfs pen en papier op mijn nachtkastje. want vaak wordt ik er 's nachts zelfs wakker van. En dan kan ik het maar beter opschrijven, dan kan ik tenminste weer rustig verder slapen. Ik weet het, het slaat nergens op ;-)

11 jaar geleden

Gelijk heb je! Dat doen wij ook, maar dan in het naseizoen, scheelt zeker een hoop geld en als iedereen het hier koud zit te hebben zitten wij warm ;-) Succes met voorbereiden! Maak lijstjes, wat je mee moet nemen en wat je hebt in gepakt. Dat werkt prima voor mij. Geen gestress, gewoon gecheckt :D