9 jaar geleden

Gewoon doen. Je kleine zsl haar oogjes uitkijken en als je idd ook dingen bezoekt waar zij wat asn heeft, hebben jullie allemasl plezier! Wij zijn toendertijd met onze oudste, toen 1,5 jr, een week naar Barcelona geweest. Hebben in een apartementhotel gezeten, zodat je zelf kunt koken e.d. Dit is ook makkelijk met eten en slapen vd kleine. Wij zijn in kindvriendelijke musea geweest, waar we ansers nooit heen gegaan zouden zijn. Ook idd naar dietentuin/aquarium enz. Autovrije winkelpromenade... doen! Tuigje kopen bij prenatal en de kleine kan rustig meelopen. Enne... lekker genieten!!!!

9 jaar geleden

Wij zijn met ons toen 3 jarige dochter naar parijs geweest.. buggy mee, tas met snoep/koek/drinken en speen en gaan! Hartstikke leuk!

9 jaar geleden

We willen wel wat bezienswaardigheden zien, maar ook bv de zoo. Ze gaat nog steeds in de wagen, de draagzak maar kan ook al supergoed zelf lopen dus waar dat kan zullen we haar zelf laten stappen. Ze heeft 1 vast slaapmoment waar we rekening mee moeten houden, maar dat is niet erg.

9 jaar geleden

Wij zijn tijdens onze vakantie in Tsjechie (zoontje was 4 maanden) naar enkele steden geweest, waaronder Praag. Hij heeft heerlijk geslapen in onze draagzal en draagdoek. Een kindje van 2 zal meer willen bewegen natuurlijk, maar slapen kan prima op de rug! Veel makkelijker dan een buggy in een drukke stad. Gewoon doen, zeker voor een weekend.