4 jaar geleden

Boterham1985, ik weet niet of je er bekend mee bent of ook maar behoefte aan hebt, maar als je een plek zoekt waar je je gal kunt spuwen, je angsten, frustraties of verdriet kwijt kunt bij mensen die in dezelfde positie zitten en je daardoor begrijpen: op Facebook is er een hele fijne groep 'Kinderen met diabetes type 1 - voor ouders' waar ik altijd heel veel steun, herkenning en soms ook praktische oplossingen vind. Er is altijd een luisterend oor zonder oordeel. Mocht je dus de behoefte voelen... Weet dat het er is!

4 jaar geleden

Dat mag zeker, let's agree to disagree.

4 jaar geleden

Ik schrijf hier hoe ik iets ernaar en beleef, en mijne inziens heeft dat niks te maken met ondoordacht. Dit is hoe ik er naar kijk, en als je in mijn schoenen stond Liline zou het zomaar kunnen zijn dat je precies hetzelfde zou voelen. Ik in jouw schoenen zou hier misschien ook over vallen. Maar dat mag, toch?

4 jaar geleden

Ik weet wat diabetes is, ik ben getrouwd met een diabeet. Samen hebben we 4 kinderen, waarvan er 2 zijn overleden. Niet aan kanker, niet aan diabetes, maar aan iets anders. Ik weet hoe het is als je kinderen "door jou" ziek zijn. Ik snap ook heus waar het allemaal vandaan komt, en onderschat diabetes echt niet (juich de reclame van het diabetesfonds ook alleen maar toe om meer begrip en onderzoek te genereren), maar vind de uitspraken hier nog steeds enorm ondoordacht, kwetsend en vooral onnodig. Het voegt mijns inziens niks toe aan het verhaal, behalve dat je mensen tegen het hoofd stoot.