1 jaar geleden

Het ontschuldigt, wat een prachtig woord. En wat fijn dat Tessa ondekt dat haar relatie niet slecht is, maar ze iets mist. Hopelijk voor haar, haar man en haar kinderen hebben ze een nieuwe balans gevonden!

1 jaar geleden

Ontschuldiging: zo belangrijk!

1 jaar geleden

Mensen die drinken en aan wisselende contacten doen.zijn totaal niet te vertrouwen.

1 jaar geleden

Ik vind.. Verontrustend hoe in zo’n geval als van Tessa zo tegen vreemdgaan wordt aangekeken. ‘Andere kanten van jezelf tevoorschijn zien komen….’ Je kunt ook gewoon met je partner bespreken dat je méér wilt in het leven, daar kun je dan ook samen met je partner een weg in zoeken. Communicatie is zeer belangrijk in een relatie. Ik vind het echt erg dat er veel artikelen vreemdgaan min of meer ‘goedpraten’. Er is zoveel mis in deze wereld.. niet alleen bij veel mensen hun politieke meningen, maar ook hoe makkelijk mensen dus goedpraten vreemd te gaan, terwijl je iemand ongelooflijk bezeert.

1 jaar geleden

Wat een kortzichtige reacties hieronder, zeg.. Dapper van Tessa dat zij hulp zoekt. Heel lastige situatie, ik hoop dat ze door de therapie tot nieuwe inzichten komt en een weloverwogen besluit kan nemen.

1 jaar geleden

Kortzichtig is betrekkelijk. Je zou het ook kortzichtig kunnen noemen om je hormonen achterna te gaan en ontrouw goed te praten.