9 jaar geleden

stop aub al je tijd, energie en vrolijkheid in je kindje!!! laat jezelf niet opvreten door zo'n kerel die precies weet wat hij doet en er om t maar even zo te zeggen schijt aan heeft!!! als hij z'n andere kinderen ook niet meer wil zien puur uit gemakzucht zegt dat heel veel over je man!! EEN KIND HOORT OP DE 1e PLAATS TE STAAN!!! hoe erg de situatie ook is met de moeder van het kind, je mag je kind nooit laten zitten NOOIT!!! wat is dat nou voor een voorbeeld??? en als jullie nu alweer 2x uit elkaar zijn geweest sinds de kleine er is... bespaar je geld voor het trouwen en ga van dat geld lekker alleen met je kindje op vakantie en neem even lekker tijd voor jullie 2, geniet saampjes en praat jezelf moed in!! je hebt een man niet nodig, en je kindje heeft alleen een vader nodig als de vader ook een echte papa is, niet iemand die komt en gaat wanneer hij er zin in heeft... ik ben ook een alleenstaande moeder van een prachtige zoon van 2,5 ik studeer nog, ik werk, en run me eigen huishouden en zorg met alle liefde voor me zoon.. het is heel pittig soms alleen en zeker als je ook neven activiteiten hebt maar de glimlach van je kind laat al je zorgen verdwijnen en maakt je gelukkig!! er komt vanzelf weer een man op je pad die heel lief en goed zal zijn voor jou en voor je kindje, die ouwe bok heb je niet meer nodig ;) SUCCES!! en kies echt voor je eigen geluk met je kindje, en weg met die stress van die ouwe :p

9 jaar geleden

Voor wat ik opmaak uit je verhaal heeft je dochtertje nu ook al geen gezonde relatie met haar vader. Ik zou het juist als voordeel zien dat hij zich na een breuk niet meer laat zien. Geen op en neer gereis en verdelen van dagen etc. Je dochter is nu nog jong en zal snel wennen aan nieuwe situaties. Kies voor je eigen geluk, dan is je dochter ook gelukkig. Misschien vindt je in de komende jaren wel een man die wel om jou en je dochtertje geeft, en die ze papa wil noemen. Alles kan nog. Je hoeft je niet gevangen te voelen in deze situatie. Een breuk is zwaar, tuurlijk. Maar jarenlang in deze strijd blijven zitten om uiteindelijk misschien op hetzelfde uit te komen is veel zwaarder.

9 jaar geleden

Als het nu al meerdere keren uit is geweest denk ik niet dat er een goede gelukkige toekomst in de relatie zit. Ik spreek uit ervaring. En als hij zo'n egoïst is die niet naar zijn kinderen om kijkt omdat hij dan zijn ex moet zien, so be it. Je dochter wordt gelukkiger van een gelukkige moeder dan constant in onzekerheid te moeten leven en tussen spanningen van ouders. En een man die constant heen en weer springt van zijn ex naar jou en andersom... Meid je verdient veel beter. Iemand die wel 100% alleen voor jou gaat. Dit is geen leven zo.

9 jaar geleden

Respect dat je het al zo lang volhoud! Ik zou er al lang klaar mee zijn... Je geeft aan dat je niet wilt dat je dochter zonder vader opgroeit. Wat ik absoluut begrijp! Maar wat heeft je dochter er aan als jij hier langzaam aan onderdoor gaat? Niks! Heeft ze geen papa die voor dr zorgt en een mama die van binnen langzaam kapot gaat.... Heel veel succes en kracht bij het maken van je keuze! Maar ik denk dat je voor jezelf en je dochter moet kiezen.