4 jaar geleden

@MayChild ik kan niet direct reageren op jouw reactie (of op de anderen) geen idee waarom niet. Ik hoop dat je dit leest in elk geval. Ik zou graag met je in contact komen, al zijn we er voorlopig nog niet uit wat we willen.

4 jaar geleden

Allereerst wil ik je ontzettend veel sterkte wensen en een dikke knuffel❤ Ook wil ik je aanbieden dat wanneer je voor een eicel donor zou gaan ik bereid ben die weg met jullie te bewandelen! Ik weet wat het allemaal inhoudt en wat de weg ernaartoe is,dus het is niet zomaar iets wat ik roep.

4 jaar geleden

@iEViePie: wij waren onder behandeling in het LUMC. Heb alle keren het volste vertrouwen gehad in de kundigheid van onze arts(en) en nog steeds, alleen doet mijn lichaam 'gewoon' niet wat het moet doen. Voor onze second opinion heb ik inderdaad Düsseldorf aangeschreven, omdat ik begrepen heb dat ze daar voorlopen mbt onderzoek naar de kwaliteit van eicellen. Ben jij daar onder behandeling (geweest)? Ervaring toevallig? @wannie73: thanks en wat rot om te horen dat het voor jullie ook zo is. Zo oneerlijk! @Mamzel en sweetlove: thanks!

4 jaar geleden

Ik voel je verdriet!! Ook hier precies hetzelfde, alleen voor mij/ons is het alweer een aantal jaren geleden dat wij ook te horen kregen dat ze ons 1ste wondertje alleen zou blijven. Het doet nog steeds zeer dat er bij ons geen 2de wonder komt. Sterkte, dikke digi knufff