6 jaar geleden

Bij ons geen probleem. Enige regel "maak het niet te gek". Op de peuterspeelzaal krijgen de kindjes het mee naar huis en mogen ouders beslissen. Op de basisschool eten ze het bij hun fruit. En hier ook zo'n knutsel mama hoor, incl gevloek. En dat 2 keer binnen een week, aangezien mijn meiden een precies een week na elkaar jarig zijn hahaha.

6 jaar geleden

Wat een gave foto, dat pak geweldig!! Op kdv heb ik eigenlijk vaak rozijntjes met uitdeelboekje gegeven - 1x gewoon in simpel zakje. Een keer alles ingepakt in zwart papier, witte strepen erop en een speelgoedauto'tje opgeplakt (=auto op de weg). Een keer takelwagentjes gemaakt. Heb ook een keer konijntjes van knijpfruit gemaakt, maar dat was ook eenmalig (heeft me 4 avonden gekost, voor 14 stuks). Bij afscheid van oudste, makkelijk gedaan een - een caleidoscoop met briefje "ik ga op de basisschool kijken" en wederom rozijntjes... Nu al op pinterest aan het kijken voor de volgende ronde (6/12 en 21/1) ;p

6 jaar geleden

Nee precies, ik ben daar ook wat makkelijker in. Zitten max 12 kindjes op de groep. En als ze bij opa en oma is een dagje word ze ook volgepompt met vanalles wat thuis niet mag.. vind dat ze met een feestje best eens mag snoepen, mochten wij vroeger toch ook?

6 jaar geleden

Oh ja en zelf trakteren we verantwoord maar maak er geen issue van als het niet gebeurd door een andere ouder.