8 jaar geleden

Heb ik me nooit druk over gemaakt gelukkig. We waren blij met de cadeautjes en vond het zelf al erg leuk dat ze langs kwamen. Natuurlijk zitten er kleren bij die niet praktisch zijn, maar of je doet ze niet te vaak aan, of je kiest het moment om ze aan te doen. Ik heb gelukkig allemaal kleding en spullen gehad die naar mijn smaak waren, dat vond ik al heel wat.

8 jaar geleden

die cappuchons! Die zijn mijn ergerpunt.. Inmiddels zijn ze gelukkig groot genoeg, maar als baby. Dat vind ik gewoon kindermishandeling ;)

8 jaar geleden

Ik geef meestal alleen pyama's en dan richting maat 68 of 74 die worden minder snel als kraamcadeau gegeven. Daarbij maak ik meestal iets van een kraammand met praktische dingen erin. Of ik vraag wat ze het liefst hebben, word dan meestal een knuffeltje met een cadeaubon van penatral. Zelf een hoop zooi gehad dat doe ik dan niet bij een ander. Hier zelfs een keer een spijkerbroek, blouse en spenser gehad in maat 74 . Nou het is 1 x aangeweest voor de foto, maar ik hou niet van spensers, en nu hebben ze een eigen mening en weet ik wel wat ze wel en niet aandoen, de kasten puilen uit van gekregen goed maar er gaan ook dingen er nieuw weer uit als ze uit de maat zijn, wat ik niet mooi vind krijgen ze ook niet aan

8 jaar geleden

De mensen zonder kinderen geven inderdaad dingen wat niet praktisch is.. Over het hoofd vond ik helemaal niet erg, had zelfs een hekel aan alle overslag dingen. Spijkerlookbroeken droeg onze man vanaf een maand of 3. Dat zijn geen ruwe stoffen, maar de wat zachtere. Met de rest heb je zeker een punt. Capuchons, erg leuk, maar ligt voor ons zelf ook niet lekker. Jurkjes en rokjes.. achjaa! ;). Het liefst krijg ik gewoon cadeaubonnen, al zijn er mensen die wel mogen shoppen voor onze man ;).