8 jaar geleden

Heel heekenbaar. Ik ben na 3 maanden huilen uit mijn slof geschoten in de supermarkt tegen een wildvreemde vrouw... of ik zijn speentje al had geprobeerd...

8 jaar geleden

Hier ook heel herkenbaar. Onze dochter van nu 5 was een helle rustige baby. Ons mannetje van bijna 4 maandje is daar aan tegen een onrustige baby. En als je andere dan hoort, dat ze gek van het gehuil worden en zeggen die van ons was nooit zo. En niet even na je toe komen om het te vragen wat er aan de hand is, het is niet leuk om dat vanuit het raam te horen. Gelukkig hebben wij elkaar en goede familie en vrienden, die ons gelukkig wel snappen en ons ook willen steunen.

8 jaar geleden

Wat veel reacties, fijn dat jullie er veel in herkennen! Samen staan we sterk. Ik ga de komende dagen een blog schrijven met alle adviezen die wel werkten. ik zag tussen de reacties al eigenwijs zijn staan en vriendinnen die hulp aanboden. Als jullie nog meer tips hebben kan ik die misschien ook meenemen in het verhaal.

8 jaar geleden

Haha, laat ze zelf lekker de tandjes krijgen. Geweldig! Heel herkenbaar. Grr wat werd ik er soms boos om! We hebben 'maar' 4 maandjes een huilbabytje gehad en toen werd er gelukkig al snel ontdekt wat het probleem was. Na een operatie was het een heel ander kind! Maar wat was het heftig. En die tandjes.. Pfff peanut!