's avatar
7 jaar geleden

Lekker zo laten! Af laten koelen en een vakantie boeken voor jullie alleen als gezin! Wij doen het ook niet meer omdat wij ons frustreren een vakantie lang en anderen het heel leuk blijken te vinden. Ik begin er niet meer aan.

's avatar
7 jaar geleden

Vreselijk dit.. Heel herkenbaar. En dan nog een slechtnieuwgesprek moeten voeren zonder dat je iemand wil kwetsen. Ik heb ook zo een schoonmoeder. Ik kon nooit iets goed doen voor mijn gevoel. Dit een paar maanden geleden op tafel gegooid (in een rustig gesprek) na de zoveelste escalatie. Bleek, de overgang deed flink haar werk... Emoties rijzen dan de pan uit! En de negatieve meer dan de positieve.

's avatar
7 jaar geleden

Misschien niet netjes om te zeggen maar ik vind het kinderachtig van uw schoonouders. Jammer dat er niet volwassen mee omgegaan kan worden. Ik snap wel dat jullie het niet zien zitten. Het kan dagen super gezellig zijn maar ook zeker dagen vol irritatie. Ik heb 2 oudere broers. Ieder getrouwd en kinderen. Dat hou je niet tegen. Ieder heeft zijn eigen ideeën. Heel veel sterkte met deze lastige situatie

's avatar
7 jaar geleden

Nee is iets wat je moet leren zeggen. Ik heb laatst nee gezegd maar met leugen erbij dat ik het niet zag zitten met de kleine en zijn slaapjes op vakantie te gaan. Wat ik bedoelde is gaat never nooit gebeuren dat we met de gehele familie op vakantie gaan. Dat is iets voor volgend jaar haha. Wees gerust, ze zullen jullie voorlopig niet uitnodigen. Voor koffie of vakantie.