6 jaar geleden

hier bij de oudste 2 een boekje voor gelezen over dat ze veel te groot worden en dat ze hun speen in hun schoentje doen voor babypiet! werkte bij allebei super! kado in hun schoen wat ze graag wilde hebben en klaar!

6 jaar geleden

Mijn zoon was 2 en ik heb tegen hem gezegd dat zijn speentje naar een babietje toe was gegaan, hij was even verdrietig, maar toen ik zei ga maar lekker slapen als je je speentje echt nog nodig hebt komt hij vast wel terug was het goed. Hij heeft er nog wel een paar keer naar gevraagd maar steeds hetzelfde gezegd en was goed. Ik denk zelf dat het bij grotere kindjes meer een gewoonte is en je moet ze even helpen om die te doorbreken.

6 jaar geleden

We waren te laat met beslissen of we wel of geen speentje zouden geven. Hij sabbelt nu dus op twee vingers, dat wordt vast moeilijker om af te leren...

6 jaar geleden

Hier gezegd dat de speen vies werd als kindjes te oud werden ( hij was 2) ik heb dat ding ingesmeerd met mosterd. Toen zij hij afspoelen hij is vies. Daarna alleen mijn vingers onder de kraan gehouden en terug gegeven. Toen was hij nog steeds vies en mocht hij weg. Nooit meer om gevraagd.