7 jaar geleden

Bij mij kriebelt het heel erg.. Alleen vriendlief wil nog even wachten.. En hoewel we het er niet over eens zijn wat het einde is.. Genieten we nu met volle teugen van een peuter die zo druk is dat de stempel ADHD al ernstig boven zijn hoofd bungelt (helaas).

7 jaar geleden

Ik had precies hetzelfde, ik werd zwanger toen mijn eerste een maandje of 9-10 was. Ik was heel ongerust om hoe ik mijn liefde en aandacht zou verdelen, of ik wel even veel van allebei kon houden. Maar is helemaal goed gekomen natuurlijk! Wel hectisch soms hoor! Ze leren beide vol op nieuwe dingen en zitten elkaar vaak in de haren maar als je ze dan samen ziet spelen en delen, dan smelt je hart, haha! Zwaar maar geweldig!!!

7 jaar geleden

Misschien willen mijn man en ik nog een derde, daarna echt klaar. Van mij mag het kleine spul echt het huis uit, geen probleem mee, vind het eerder in de weg staan, alleen we houden het omdat we misschien nog 1 keer zwanger willen worden

7 jaar geleden

Bij mij kriebelt het vanaf iets voor een jaar af en aan. Soms denk ik ik zou wel willen nu als de omstandigheden er helemaal naar waren, maar soms moet ik er ook nog totaal niet aan denken. Vond het eerste jaar vrij pittig en daarnaast wat je zegt, als je niet meer dan 2 kinderen wilt en nummer 2 komt snel, dan ben je zo snel klaar met het kleine spul. Maar de belangrijkste reden om te wachten is wel dat ik mijn meid van 1,5 jaar nog de volledige aandacht wil geven en van alles van haar vol wil genieten. Dat lijkt me toch anders als je er een baby bij hebt... Wij wachten in ieder geval tot ze 2 is en kijken dan pas verder. Als je geen elftal wilt heeft het gelukkig niet zo'n haast ;)