4 jaar geleden

Wat herkenbaar! Hier ook een jongen die zich vaak geen raad weet, met zichzelf met de situatie, maar volg in alles wat jullie doen je gevoel! Want ik weet inmiddels uit ervaring dat jullie gevoel als ouders het beste is. Jullie kennen je kind tenslotte het best en zien haar op haar meest slechte momenten. En bekijk het maar zo, ze heeft bij jullie de veilige basis om te kunnen ontladen.

4 jaar geleden

Herkenbaar, alleen heeft onze zoon het zelf nog niet zo goed onder controle. School gaat goed, maar thuis barst de bom. Hier word hij boos en is er geen gesprek mee aan te kunnen. Wij laten hem razen en als hij de ontlading kwijt is komt hij heel zielig naar beneden en zegt hij sorry voor mijn gedrag. Hij snapt niet waarom zijn hoofd vol zit en hoe hij daar mee om kan gaan. Ooit gaan we die manier voor hem vinden, zodat hij zelf kan aangeven wat hij nodig heeft om te ontladen en hopelijk barst de bom dan wat minder vaak. Dikke knuffel, want het is niet altijd even makkelijk

4 jaar geleden

Het is lastig te zien. Het is wel heel knap van haar dat ze het op school eigenlijk zo normaal mogelijk eruit kan laten zien. Hopenlijk vinden jullie hier samen een weg in. Voor een buitenstander zie je niet wat er achter de deur gebeurd.