6 jaar geleden

Laat haar zelf een tandenborstel uitzoeken, en zoek een leuke tube tandpasta erbij, misschien k3 ofzo.....ik heb in het begin gedaan alsof tandjes praten en riepen vanuit zijn mondje dat ze nog niet schoon waren.....altijd lachen.... S ochtends mag Naud zelf poetsen en s avonds poets ik om het in de hand te houden. Laat haar bijv. Jow tanden poetsen of in de spiegel kijken onder het poetsen. Succes!!

6 jaar geleden

Hier ook drama, soms meer dan anders. Probeer niet te gemakkelijk over te slaan! Als mijn kleintje niet wilt zeg ik jammer, soms zijn dingen niet leuk en als hij krijst kan ik makkelijk overal bij want is zijn mond open. Ik laat hem wel vaak eerst zelf poetsen.

6 jaar geleden

hier ook af en toe een drama. Heb het boekje van tip de muis over tandenpoetsen aangeschaft. Als hij niet wilt poetsen benoemen dat hij dan ook tandenpijn krijgt. Houdgreep en dergelijke ook geprobeerd maar dat leverde niks op behalve heel veel weerstand en frustratie van beide kanten. Toen ik het helemaal klaar mee was en zei dan geen tandenpoetsen maar dan doe ik ook niet (bijv.) verhaaltje voorlezen voor het slapen. mocht ik nadat hij al helemaal in bed lag wel poetsen. Verhaaltje deed ik dan niet meer aan daarvoor was het dan te laat. Dat is een aantal avonden zo gegaan totdat hij door kreeg dat het geen leuk spelletjes was. Toen mocht ik poetsen voor de sanctie en zorgde dat de sanctie extra leuk was. Voor nu gaat het weer even goed.

6 jaar geleden

Hier was het poetsen ook een drama, tot ik van tandpasta wisselde. Eerst had ik Elmex en die schijnt vrij zout te zijn. Nadat ik overgestapt ben op prodent is er niks meer aan de hand. Ze vinden het nog steeds niet altijd even leuk, maar ze maken er geen drama meer van