4 jaar geleden

Toen ik een miskraam had gehad, zat ik wel op het toilet omdat ik zo erg bloede. Ik voelde letterlijk dat er 2x iets uit me kwam. Ik heb het met mijn blote hand uit de toilet gehaald en mijn vriend geroepen. Die heeft gelukkig alles opgeruimd, ik was zo verdrietig. We hebben het "babytje" begraven in de tuin. Zo heb ik het goed kunnen verwerken. Nu zwanger van nr 3 en alweer bijna 19 weken. ??

4 jaar geleden

Vier maanden geleden bevallen van mijn derde kindje, maar daarvoor een vroege miskraam gehad met 7 weken. Slechts zo groot als een flinke rijstkorrel. Ik was alleen thuis op dat moment en heb het in een wcpapiertje onder onze magnolia boom begraven. Heb het mijn man verteld, die vond het begraven echt onzin, maar ik voelde me er goed bij. Zo is het kindje dat niet heeft mogen zijn toch een beetje bij ons.

4 jaar geleden

Heel herkenbaar. Eerste miskraam ook bewust gekregen was 12 weken. Er lagen twee dingen in de wc identiek durfde het niet op te pakken dus ook weggespoeld. Kon er niks van maken. Later en nu nog steeds spijt blijf me steeds afvragen of het geen tweeling was. Daarna miskraam met 5 weken zag een klein boontje ook doorgespoeld. Daarna een met 9 weken was gestopt met 6 weken deze keer curretage. Voelde goed dat ik het niet gezien had. Paar maanden later weer een klein boontje van krap 5 weken. Nooit moed opgegeven weer zwanger maar bij deze zei ik gelijk het zit niet goed deze groeide tot 17,6 weken toen is hartje gestopt en geboren na een week of 3 met gebroken vliezen en vechtend jongetje te hebben gelopen. Deze had zware hartafwijking en waarschijnlijk meerdere symptomen deze hebben we aan de wetenschap gegeven voor onderzoek. 3 maanden later weer zwanger en deze voelde gelijk goed. Jongetje geboren op mijn verjaardag en met precies 40 weken. Jaar later zwanger deze voelde ook goed kwam onze dochter uit. 2-3 jaar weer twee keer miskraam rond de 12/13 weken ook beide curretage. Was voor ons klaar op dat moment maar onze jongste dochter vond het een beetje benauwd in het condoom denk ik want zij is daar uitgekomen?. Nu 5 jaar geleden.

4 jaar geleden

Hi, Leuk dat je mijn eerste blog hebt gelezen en in contact wilt komen. Mijn instagram is; Elinemarlou. Misschien het makkelijkst om het via die weg te doen. Groetjes, Eline