7 jaar geleden

Bekijk het zo met dronken wezen. Stel je kindje krijgt in het weekend een ongeluk (je). En dan moet jij met je dronken kop naar het ziekenhuis. Wil je dat? Kijk en als je kind in het weekend bij de vader is ja dan snap ik wel dat je uit wil gaan. Mijn punt ging ook meer uit naar moeders die nog samen zijn met hun baby daddies. Kinderen kun je nou eenmaal niet telkens aan de kant zetten omdat jij zin hebt om "lol" te maken. Je hebt ze niet alleen gemaakt voor door de weeks maar ook voor in het weekend.

7 jaar geleden

Nijn, ik kan het niet meer dan eens zijn met je reactie!. En ja echt, hard he. als ik even naar mijn eigen leven kijk, mijn dochter gaat 3 weekenden per maand naar haar vader. Dit is zo afgesproken omdat hij met zijn baan (vrachtwagen chauffeur) dus lange dagen maakt en haar doordeweeks niet even kan zien of op kan halen. Vanessa is dus 1 weekend in de maand bij ons thuis. Als ik dus 3 weekenden per maand bijv ga stappen, of we gaan een weekend weg hebben mensen daar al snel een mening over klaar terwijl mijn dochter daar helemaal niets van merkt en meekrijgt. En ja, ik drink ook echt wel eens 1 of 2 wijntjes teveel. Who cares idd? waar staan die "regels" dat dat dus echt niet kan? die veroordelingen komen onderhand echt mijn neus uit..leven en laten leven is hier het motto. Bedankt voor het compliment!

7 jaar geleden

Goede blog! Zijn er echt mensen die letterlijk zeggen dat je een slechte moeder bent als je tijd voor jezelf maakt? Wat zijn dat voor mensen?? Gelukkig heeft nog nooit iemand dat zo keihard tegen mij gezegd. Maar ik herken wel het schuldgevoel die 'subtiele' opmerkingen kunnen veroorzaken. JIJ hebt gekozen voor kinderen, dus JIJ moet maar even al je eigen hobby's/behoeftes/bezigheden die je niet met je kinderen samen kunt combineren in de ijskast zetten. Ja doei! Waarom zou je? Als je de kinderen bij een goede oppas kwijt kunt (of opa/oma/papa). Waarom zou je dan niet even eruit mogen? En so what als dat elk weekend is, Serena? En is dat nou zo erg als je een keer helemaal los gaat, inclusief dronkenschap??! Elk mens is anders. Je kent iemands behoefte niet. De één heeft genoeg aan 1x per jaar, de ander aan vaker. No offence!

7 jaar geleden

Als moeder zijnde mag je heus tijd voor jezelf nemen vind ik. Alleen niet elk weekend en zowiezo nooit dronken worden.