10 jaar geleden

Hoe serieus gaat ze om met haar huiswerk (raffelt ze eht af of...), hoe is haar werkhouding? Dat zou ik me afvragen. Als ze zich goed inzet, prima cijfers haalt en dan nog voldoende tijd overhoudt voor haar vriendinnen, dan zou ik het niet zo'n punt vinden. Maar mijn principe zou zijn: belangrijke zaken eerst (tip:Zeven eigenschappen die jou succesvol maken, boek van Covey, de tienerversie van Happy Kids)

10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties!! Ik ga Idd vaste afspraken maken!! Tis sowieso maar tot april..want daarna verandert groep 8 in 1 groot feest met allemaal leuke activiteiten! Blijf het lastig vinden aangezien ze zo gelukkig wordt van al haar vriendinnen, maar ze moet het toch leren begrijpen dat school oh zo belangrijk is!!!

10 jaar geleden

Poeh, lastig, maar ik zou inderdaad ook vaste afspraken maken. ( tijd etc ) Succes!

10 jaar geleden

Inderdaad, gewoon proberen vaste tijden aan te houden waarop ze zich bezig houd met haar huiswerk. Dat is zowel voor haar duidelijk als voor jou.Alhoewel ik moet zeggen dat ik me niet zoveel hoef te bemoeien met het huiswerk van onze 11 jarige dochter Ze is een hele goede leerling en pikt tijdens de lessen al heel veel op dus hoeft ze thuis niet zoveel meer te doen. Omdat ik weet dat ze heel goed kan leren ligt de lat hier wel hoog wat haar cijfers betreft. Onze 1 na jongste dochter heeft er meer moeite mee, die help ik dan ook geregeld en overhoor haar.