6 jaar geleden

Eens! Maar gewoon lekker doorschrijven, als jij dat leuk vind ?

6 jaar geleden

Doorgaan! Ik lees ze allemaal. Zelf worstel ik ook al even met het idee om te stoppen, maar ik schrijf in het heden, een soort dagboek en het lucht me meestal zo op. En helpt me ook dingen op een rijtje te zetten en te relativeren. Maar goed, je moet gewoon doen wat jij graag doet. Ik lees eerlijk gezegd je reacties niet, dus had ook niet meegekregen dat je slechte krijgt. Wat naar zeg. Maar dat zegt meer over hen dan over jou hoor. Liefs Denise

6 jaar geleden

Eerlijk ik heb geen een blog van je gelezen, maar doe waar jij je goed bij voelt. Je bent niet veplicht aan meelezers om door te bloggen. Wil je het kwijt en krijg je hier meer fijne reacties, dan negatieve en is het gevoel goed dan ga je door. Vind je het niet fijn dan stop je. Schrijf je voor jezelf en kun je altijd nog overwegen om iets te plaatsen. Het is altijd makkelijk om iets negatiefs te plaatsen, en soms word het niet zo bedoeld, ik heb het ook wel eens gehad dat iemand iets las en het lullig opvatte terwijl het helemaal niet zo bedoeld word. Doe waar jij je het beste bij voelt. Of je maakt een besloten fb groep aan voor je blogs en dan kun je de negatieve mensen er uit gooien. Jij geef ze een kijkje in jouw leven. En mij is ooit geleerd, als je niks zinnigs te zeggen hebt, hou dan maar je mond. En dat zou op veel reacties van toepassing kunnen zijn.

6 jaar geleden

Doorgaan! Ik ben zelf ook een (aanstaande) bewust alleenstaande mama en vind het erg leuk om jouw ervaringen over het bewust alleenstaande moederschap te lezen :-) Dus wat mij betreft, doorgaan! Je schrijft leuk!