5 jaar geleden

Jeetje wat erg zeg, wat zul jij schrik gehad hebben...

5 jaar geleden

Herkenbaar verhaal. Toen onze dochter (helft van een tweeling) 4 maanden was is ze ook opgenomen met rs en rhino. Zware tijd.. zeker toen er 5 dagen later bij haar tweelingzus hersenvliesontsteking werd geconstateerd en we beide dames in het ziekenhuis hadden.. gelukkig konden we ze ruim een week later beide weer mee naar huis nemen en zijn het nu 2 gezonde meiden van 4,5!

5 jaar geleden

Hier de jongste van twee na 8 weken verkouden kon hij het niet meer aan erg benauwd en pufjes en antibiotica gekregen. Alleen een dag later een een reactie gekregen het gianotti crosti syndroom. Dit is getriggerd door het rs virus en hier is hij nu nog herstellende van. Dit kan nog wel 6 weken duren voor hij hier van af is en helaas nu weer verkouden. De puf is nog bij de hand. Dus ook als ze wat ouder zijn kunnen ze er heel benauwd van zijn.

5 jaar geleden

Het was drie dagen voor kerst, Saar en Suus waren pas acht weken oud en we keken allemaal uit naar hun eerste kerst bij ons thuis. In de ochtend werd Saar wat snotterig wakker en ze dronk slecht. Naarmate de dag vorderde sliep ze veel en de momenten dat ze wakker was dronk ze wel, maar meestal viel ze aan de borst gelijk weer in slaap. Op kerstnacht werd ze nog benauwder en wilde ze helemaal niet meer drinken, dit was niet het kindje dat ik kende. Toen de zoveelste poging om haar de borst te geven was mislukt en ze steeds suffer en grauwer werd, sloeg ik alarm. En achteraf was dat maar goed ook. Ik heb het RS virus erg onderschat. En ook de gevolgen van dit virus op de kinderen achteraf is nog erg groot. Ik lig vaak nog wakker als ik denk aan toen.....