9 jaar geleden

Leuk is dat he, die kinderlogica! Het is best moeilijk om even je balans, maar het kan wel en dat is alleen maar goed voor alle partijen.

9 jaar geleden

Ff een flink stuk om doorheen te komen, maar wel begrijpelijk. Jouw stuk dan wel te verstaan. Wat sommige stiefouders over hun kids zeggen vind ik echt van de zotten. Ik heb een wolk van een dochter, al heb ik haar dan niet gebaard. Met haar moeder op 1 lijn is en blijft een lastig iets, maar we doen ons best. Dat ziet onze dochter ook. Dat is wat er telt, de normen en waarden van het kind worden hier alleen maar sterker van. Tuurlijk, een kindje in je leven wat je niet gebaard hebt, is een aanpassing. Voor alle partijen wel te verstaan. Want diep in hun hart willen alle kids dat papa en mama in 1 huis wonen, gewoon weer samen. Alleen, en dan smelt ik wel weer, zegt onze dochter dan, dat ik daar ook wel bij moet zijn, want ik hoor er ook bij. :D Als haar paps en mams nooit uit mekaar waren gegaan, had ze mij nooit gekend, en dat had ze niet leuk gevonden. Heerlijke kinderlogica. Liefs van mij

9 jaar geleden

Je schrijft leuk! Zelf vind ik het echt best erg dat stiefmoeders zo over de kinderen kunnen praten, die moet je er gewoon bijnemen en als je ze liefde geeft gaat dat bijna altijd goed!