's avatar
7 jaar geleden

Ik heb hem ingevuld, en ik ben blij dat de partij waar ik wil op stemmen 16 van de 17 hetzelfde denken als mij. CDA heb ik altijd gestemd en komt bijna ook altijd eruit, nu als 2e. 1e is DENK maar ik heb weinig zin om uit te zoeken en mijn standpunt is ook liefst christelijk dus ben blij dat cda overal hetzelfde denkt als mij.

anoniem2017's avatar
7 jaar geleden

Wel knap nu moet ik spg stemmen, volgen stemwijzer zit ik bij 50 plus en hier staat die weer onderaan. Blijf zwevend tot het einde. Ik vind 10 belangrijk omdat er hier in de kleuterklas per groep minstens 10 kindjes zitten die geen nederlands spreken. Niet fijn voor die kindjes en de nederlands sprekende kindjes krijgen zo ook niet genoeg aandacht. En de grootte van de klassen vind ik belangrijk, hier klassen met door de 30 kindjes en dat komt het leren niet ten goede.

's avatar
7 jaar geleden

Hmmmz Groen Links.... Nèh....

's avatar
7 jaar geleden

Ik heb net wel de reguliere stemwijzer gedaan en daar kwam een of andere kleine partij uit. En toen ik hun speerpunten doorlas, dacht ik: getver nee. Haha. Ik zal die speciaal voor ouders ook eens doen. Bedankt voor de tip!