7 jaar geleden

Huh, wat een vreemde leeftijd om de middag te laten komen.. Hier gaat meneer ma/wo/do naar de PSZ van 8.30 tot 12.00, waarna hij ook nog steeds zijn middagdutje doet van 13.00 tot 15.00! Hij heeft het duidelijk ook nodig aangezien hij 's avonds vroeg moe is als hij zijn tukkie overslaat..

7 jaar geleden

Iedereen bedankt voor jullie reacties en het meedenken! Het zijn inmiddels zoveel reacties dat op iedereen reageren geen doen meer is. We hebben nog gekeken naar de andere psz in de wijk onder dezelfde organisatie en die hanteren dus allemaal dezelfde tijden. Als de middag nog om 13u zou beginnen zou het waarschijnlijk wel haalbaar zijn omdat als ik hem eind vd ochtend in bed leg hij ook wel wilt slapen. Maar helaas dus echt 12.15 . We gaan nog even kijken in de wijk naast ons en anders gewoon een half jaartje wachten en kijken hoe het dan gaat. In de wijk zelf zijn helaas geen andere alternatieven te vinden. Nogmaals bedankt iedereen :-)

7 jaar geleden

Mijn dochtertje gaat ook naar de PSZ. Ze begon toen ze 2 was met 2 ochtenden en toen ze 3 werd is ze naar de middag geplaatst. Toen is het middagslaapje er ook af gegaan..

7 jaar geleden

Bij mijn zoontje, 2 ochtenden woensdag en vrijdag en doe gaat gelukkig wel een middagslaapje doen, misschien even overleggen met de administratie en kijken of er toch een mogelijkheid is dat jullie zoontje naar de ochtend kan..