5 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ja als dat moment zich nog voordoet zal ik het alsnog op de vrouw af vragen ?. Misschien gek, maar die van mij vertoont helaas bij anderen niet dat nette gedrag wat ik graag zou zien... ze is soms juist nog een tikkeltje erger om zich uit te sloven ???

5 jaar geleden

Ik zou wel op de vrouw af vragen of er vorige keer iets gebeurd is, maar het ook niet groter maken dan dat het is. Bij anderen vertonen kinderen vaak visite-gedrag en vertonen ineens al het keurige gedrag waar je thuis altijd om vraagt. Zeker als ze nog zo jong zijn, wisselen ze nog erg vaak in hun vriendschappen. Een andere ouder kan ook gewoon een keertje geen zin hebben om een ander kind thuis te laten spelen

5 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Toen ze onder begeleiding van een andere ouder mee ging op schoolreisje heb ik wel ietwat lacherig gezegd dat ze wel een handenbindertje kan zijn... ? ?*fingers crossed dat ze bij anderen een engeltje is ?

5 jaar geleden

Hoi! Ik zou het denk ik wel een keer luchtig zeggen tegen de andere ouder. Er een leuke draai aan geven dat ze thuis wel eens 'divagedrag' vertoont. En dat ze je kunnen bellen als er iets is.. Maar eigenlijk gebeuren die dingen vaak alleen maar thuis.. Wat soms dan maar goed is haha.