8 jaar geleden

Handige blog, thanx. Als nieuwbakken mama kampte ik vaak met hetzelfde probleem en heb vaak vertwijfeld voor het schap gestaan. Op aanraden van mede mama's ben ik gegaan voor de 1,2,3 speen van Difrax. In het begin even wennen maar het ging vanzelf heel gesmeerd. je hoeft dus niets in te knippen :-D

8 jaar geleden

Ik moet zeggen dat ik vind dat de informatie op de verpakkingen te wensen over laat. Zelf mag je gaan uitvogelen hoe en wat, het openknippen van spenen was hier een drama, ze scheurden namelijk alleen nog maar verder door en dan kon ik er weer één weggooien. Het zou handig zijn als ieder merk een soort van maattabelletje zou bijvoegen zodat je weet welke drank je waaruit moet geven. Scheelt een hoop nieuwe mamma's een hoop geld dacht ik zo.

8 jaar geleden

Wij gebruikte avent maar ook daar was het zoeken naar de juiste speen voor onze zoon. Meer omdat hij eerst erg snel dronk. Toen te langzaam. De papspenen dat was wel heel duidelijk maat op een gegeven moment hebben we spenen verder open geknipt omdat onze zoon hele dikke pap liever uit een flesje wilde dan van een lepel. Daarna kreeg hij zijn melk uit een opengeknipte speen omdat het tijd begon te worden voor de tuitbeker en hij deze nog niet wilde. Hij was toen ongeveer 1 jaar.