6 jaar geleden

De trofast kasten van Ikea zijn ook ideaal.Ik woon met 3 kinderen in een 3 kamerappartementje dus ik herken het als geen ander..met 3 kids (9jr, 7jr en 3,5mnd) op 1 kamer en een niet heel riante woonkamer wordt het al gauw vol en oogt het snel een rommel.. Voor slimme en handige tips kun je je hart ophalen op Pinterest (app) maar pas op..Pinterest werkt verslavend..hahaha! ???? Succes met de strijd tegen het Intertoys gevoel!

6 jaar geleden

Wij komen met 4 jongens ook om in t speelgoed... Lego staat op de kamer van de oudsten want de jongste eet t op, idd een kallaxkast met bakken, boekjes in de andere kallax (onze kast met nog een paar plankjes voor de mannen) qua grote bakken is het Duplo of Kapla of toettoet, de andere 2 staan boven in een kast en wisselen we dus af. Spelletjes staan op planken en de grote auto's geparkeerd in een hoekje. De spelletjes zou ik graag in een gesloten kast willen maar daar hebben we nu even geen budget voor...

6 jaar geleden

Wij hebben een huis waar veel hoekjes zijn. Het keukentje staat dus ook in de keuken. Alles wat met auto's te maken heeft staat in een hoek met een speelse kast van Ikea en een auto speelkleed. Onder de trap is het open maar daar worden dan vaak hutten gebouwd of met poppen gespeeld. Ook daar zitten de spullen in een kast van Ikea. Zo hebben we 3 hoekjes gecreëerd die voor ons niet storend zijn en als alles weer in de kasten zitten is het ook mooi opgeruimd. Af en toe wisselen we speelgoed wat op de slaapkamer af met iets van beneden zoals het krijt/tekenbord.

6 jaar geleden

Wij hebben 3 dingen gedaan: 1.Kallax kast van ikea met bakken erin. Ziet er netjes uit en ruimt snel op. Daarnaast hebben wij een kist wat ook een bankje is, en een speelgoedkeuken waar in de kastjes ook veel speelgoed uit het zicht staat. 2. Speelgoed waar ze niet/ weinig mee spelen of dubbel hebben (wij hadden ineens 3 soorten stoven) aan een stichting geven zodat andere kindjes er blij van worden. 3. Groter speelgoed daar staat maar een stuk van beneden. Als ze iets anders groots willen dan wordt er gewisseld met het speelgoed van boven.