9 jaar geleden

Nee haha inderdaad ik woon in een dorp naast je ;-) Schoonebeek. Maar idd jij hebt dan ook als je naar een Lidl of Aldi wilt je naar Klazienaveen of naar Nieuw Amsterdam moet uitwijken, en dat heb ik precies zo, ook hier hebben we alleen een Coop en een Spar maar die zijn een stuk duurder met de boodschappen helaas.

9 jaar geleden

Denk niet dat we op hetzelfde dorp wonen. Heb die bakfiets namelijk nog nooit voorbij zien komen. Ik woon op Erica.

9 jaar geleden

Ja inderdaad, zoveel met ons en ik gun het iedereen. Op dit moment leen ik vaak de bakfiets van mijn vader, die op de foto....maar ja om daar nu helemaal mee naar die andere dorpen te fietsen..... hahaha, dan heb ik de tong op de schoenen liggen en een hartslag van door de 400 denk ik. Haha wel grappig als je in het zelfde dorp zou wonen idd.......en de hint met Lekker water haha zou ook wel eens kunnen kloppen.....wij zeggen vaak ook wel Clean stream ;-)

9 jaar geleden

mede drenth groet u. Woon waarschijnlijk heeel dicht in de buurt. Want bij alles wat je beschrijft over je woonplaats is ook op de van mij van toepassing. Alleen hebben wij hier lekkerwater ;) Hier ook in spanning voor de bakfiets. Maar met ons zo veel anderen. Dus kwestie van geluk denk ik.