9 jaar geleden

Mijn dochters zijn 6 en 4. Bij mij is het nooit meer verdwenen. Soms hoef ik alleen maar naar ze te kijken als ze liggen te slapen en de tranen stromen mij al over mijn wangen. En dat heb ik met veel meer dingen hoor. Programma's over bevallingen daar komen de waterlanders. Gaat het over adoptie nou hou dan de zakdoeken maar bij de hand. Ik denk dat je als mama op een iets andere manier in het leven gaat staan. Dat maakt je voor sommige dingen gewoon emotioneler. Ik ben sinds de geboorte van mijn kinderen ook een echte emomuts.

9 jaar geleden

Hihi heel herkenbaar! Mijn zoontje is de 14e 8 maanden maar vaak huil ik van geluk. Dan kijkt hij me lachend aan of duim hij of doet hij proberen te praten ! Ik ben zo emotioneel dat was ik nooit maar nu ik hem in mijn armen heb ben ik gewoon zo gezegend. Hihi ik denk dat het uiteindelijk wel een beetje minder gaat worden maar geregeld biggelen tranen over mijn wangen.♡

9 jaar geleden

Helaas is het verlof na een keizersnede niet anders dan met een 'gewone' bevalling. Eigenlijk gek, want voor een gewone bevalling staat ook 6 weken herstel! Voor een keizersnede ook terwijl het een zware buikoperatie is! Maar goed.. Het herstel gaat voorspoedig, heb geen last meer van mijn wonden, alleen de vermoeidheid is nog flink aanwezig. Maandag mag ik weer gaan beginnen, ik ben zo benieuwd hoe me dat gaat bevallen! Ook ik ben tijdens de zwangerschap steeds opgelucht geweest als we weer een goede controle hadden of als de echo's er weer goed uitzagen! Mijn probleem is gewoon dat ik niet kan wachten tot ik alles weer normaal kan doen, zoals voor de zwangerschap. En ik ben mezelf wel meerdere malen tegengekomen de afgelopen periode en langzaam kan ik het meer loslaten. Je hele leven staat op z'n kop als je een kindje krijgt! Maar het is wel een enorm mooi geschenk, zeker als het zwanger worden en vooral zwanger blijven zo lastig is geweest..

9 jaar geleden

Herkenbaar hoor die emoties. Ik heb nu na ruim drie maanden ook nog van die huilbuien. Ook om niets en soms kan het ook zijn omdat de reclame zielig is of zoiets. Maar het wordt wel steeds iets minder! Maar vooral blijven genieten!