's avatar
7 jaar geleden

Iemand in mijn directe omgeving wilde een foto van de echo op Facebook zetten. Ik heb aangegeven dat ik dat niet wil hebben. Ze zag er het kwaad niet van in. Heb duidelijk gemaakt dat ik dat echt niet wil en als ze het toch zou doen ze never nooit geen enkele foto van de kleine kinderen zou krijgen.

koek54's avatar
7 jaar geleden

IK zit uit principe niet op Facebook , want ik houd daar niet van. En als het wel zo zou zijn, dan zou ik mijn kinderen/kleinkinderen pertinent nooit op Facebook zetten. Alles wat je er op zet, kan nooit meer worden verwijderd. Laat ze later zelf beslissen. Mijn kinderen zetten hun kinderen wel op Facebook, maar dat is hun verantwoordelijkheid. Ik vind het fout en niet kunnen.

's avatar
7 jaar geleden

Zelf heb in geen Facebook dus hoef niks te pisten haha mijn man heeft wel Facebook en daar staan 2 oudere foto s vd kids op en thats iT :) hou en ook niet van als de kids op Facebook staan maar soms is het ook niet te voorkomen.! Dochterlief turnt op vrij hoog niveau en dan wordt er vanuit de club toch soms wat op Facebook gezet en dat hoor je altijd achteraf Maargoed dochterlief zelf is er trots op en dan vindt ik t ook prima. Maar ik vindt zeker dat niet alles op fb thuis hoort qua foto s bd kids en dat je er goed over na moet denken wat je op internet zet.

's avatar
7 jaar geleden

Wij plaatsen ook geen foto's van ons kleintje op sociale media. Hij mag later zelf bepalen of hij met foto op het web wil en je weet niet waar die foto's terechtkomen. Ook geen berichten geplaatst dat hij geboren is. 2 x meegemaakt dat mensen zonder toestemming een foto plaatsten, hun toen keurig een bericht gedaan de foto te verwijderen. Dit werd zonder morren gedaan en excuses werden aangeboden