5 jaar geleden

Oh jeetje, ik kan goed geloven dat je vertrouwen daarmee aangetast is ja... Uiteindelijk moeten mensen eigenlijk jullie aanpak daarin volgen, of ze het nou moeilijk vinden of daarmee eens zijn of niet. Maar dat is niet makkelijk inderdaad. Hopelijk wordt het snel beter! Thijs hield de eerste keer 1,5 uur vol, dus na 7 keer troosten valt me nog bijna mee ? Hopelijk gaan jullie nu de weg naar boven in. Nu ons mannetje praat, roept hij gewoon: "mama? mama bij jou liggen" en daarna "mama nog even rommelen" of "mama ook bedje slapen" en toen mocht ik gisteren weg... Het kan dus wel, en hoe lief is dat eigenlijk, dat hij zichzelf wil aanzetten tot slapen omdat het hoort! Langzaam komt dat begrip er wel, al vindt hij het soms nog wel moeilijk.

5 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie! Goed ondanks dat ik het voor jullie ook rot vind natuurlijk, om te lezen dat ze niet de enige is. De mensen in onze omgeving worden opa's oma's tantes kunnen het gehuil niet aan. Na een dagje oppassen hoorden we dat ze haar op gegeven moment maar 2 uur hebben laten huilen. Dat vertrouwen is bij mij daardoor een beetje weg want dat vind ik niet acceptabel. Maar gister heb ik haar steeds 5 minuten laten halen, wel met pijn in mijn hart maar bij de 7de keer troosten heeft ze uiteindelijk 2x 3 uur achter elkaar geslapen. Het is dat wel geen vetpot maar ik was er toch blij mee! En heb een klein beetje de hoop dat deze vooruitgang blijvend is.

5 jaar geleden

Ach wat sneu! Helaas geen echte tips... Behalve dan: het wordt (ooit) echt beter. Tot die tijd vooral doen waar jij je goed bij voelt. Thijs sliep van circa 5 tot circa 8 maanden goed, en toen begon ook het drama. Bij 11 maanden ging hij een keer uit logeren, en sliep hij daar wel door :-x Toen hebben we hem thuis ook 1x laten liggen, waarna het maandenlang goed ging, maar wat ging dat tegen mijn gevoel in zeg! Nu meldt hij zich tegenwoordig vaak weer 1x per nacht, soms meer, soms minder, en wil hij ook vaak niet alleen in slaap vallen. Zolang het nog behapbaar is, houden we het maar zo... Als je echt helemaal op bent: zijn er misschien mensen in je omgeving die wél goed zijn (of goed zijn als jij er niet bent) zodat je zelf een keer kunt bijtanken?

5 jaar geleden

Hmm goed om te weten ik ga in ieder geval een logboekje bij houden met wat ze eet om te bekijken of het erger is op bepaalde dagen. Vanavond om 9 uur een paracetamol gegeven maar inmiddels alweer 3 keer eruit geweest. Dankjewel voor je tips. Inderdaad het is bikkelen en misschien is ze inderdaad een slechte slaper... Hopelijk vind ze wat rust door de paracetamol en de warme fles van net ?