GebaarMamma's avatar
5 jaar geleden

Wauw compliment!! Ik ben nu moment 34 weken zwanger en totaal 12 kg aangekomen. Van 4e verwachting. Ik was normaal 64g en 172cm lengte, toch draag ik broek altijd maat 40. Dankje hierboven tips, ik ga alvast begint langzaam koolhydraten ?

MamaVan4Dochters's avatar
5 jaar geleden

Hai Ankie, voor moeders die geen insta hebben....kan je het 5stappenplan ook hier plaatsen? Ik ben een moeder van 4 en was altijd een "lange slanke lat" zoals iedereen zei. Na 4 kids en een pittig leven met flink wat stress zijn de kilo's eraan gevlogen. Gek genoeg bezorgt stress bij mij toename in gewicht. ik wil niet aan een dieet, dus klinkt jouw manier van gezond eten als muziek in mijn oren om er wat kilo's af te krijgen en lekkerder in mijn vel te zitten!

anki_lazyfitgirl's avatar
5 jaar geleden

Ja echt he! Gezond moeten koken voor je kids helpt bij mij ook enorm!

Indo1991's avatar
5 jaar geleden

Hier ook na mijn twee bevallingen alleen maar afgevallen. Van 85 kilo naar inmiddels bijna 61 kilo van maat 42 naar maat xs/s boven en 36/38 onder. Hoe? Ik dans 1 keer in de week ben veel actiever met twee kleintjes onder de 3 en gezonder gaan eten omdat ik niet wil dat zij 'troep' binnen krijgen. Zo simpel kan het zijn!