7 jaar geleden

Zo dacht ik er dus ook over. Als ik hoor van mijn zus dat haar kleine al vanaf een maand of 6 een uur of 12 door sliep en dan ook nog eens 3 uur op de dag een dutje doet. Dacht ik echt heerlijk dan moet je zelf toch ook lekker veel rust hebben, Hihi. Dat het hier net iets anders gaat is soms wel eens wat minder maar ach het went. Inderdaad zal er straks een tijd komen dat hij mischien niet uit bed wil. Haha

7 jaar geleden

Haha. Mischien is dat een oplossing ja. Waarom ze zo reageerd weet ik ook niet. Volgens mij is ze een beetje overspannen of zo. Zelf vind ik het ook niet vervelend om op te moeten staan. Uit eindelijk zal het toch wel goed komen.

7 jaar geleden

Mijn mening is dat ieder kindje anders is en dat er geen vaste regel is voor hoeveel kinderen slapen. Onze dochter is nu 1,5 en heeft soms periodes waarin ze s'avonds niet wil slapen. Tot 1 jaar heb ik bijna elke avond met haar op gezeten tot een uur of 11. Dan kreeg ze de laatste fles en sliep ze door tot 7 uur (en daarna weer tot een uur of 10 haha). Mijn neefje heeft geloof ik tot zijn 3e bijna niet geslapen s'nachts, die vond ook dat om 5 uur de dag prima kon beginnen. Doe gewoon wat voor jou goed voelt en hou in je achterhoofd dat er ook nog een tijd gaat komen waarop je hem zn bed uit moet trekken s'ochtends ;)

7 jaar geleden

Ik begrijp niet zo goed waar zij boos om is. Het is voor mij heel herkenbaar. Dunya heeft dit heel lang gehad en dan zat ik ook om vijf uur in de woonkamer. Ook omdat mijn vriend anders boos werd dat ie niet kon slapen. (Ik vond het natuurlijk helemaal niet erg om zo vroeg wakker te worden..... :( Maar dat terzijde.) Het is slopend, maar wat kun je eraan doen? Misschien advies vragen bij het CB en verder heel vaak tegen jezelf blijven zeggen dat het een fase is en dat er betere tijden komen. Maar waarom iemand anders dan boos wordt? Misschien kan zij even tegen je zoon zeggen dat ie moet doorslapen, want dan zal het probleem wel opgelost zijn als ze zo redeneert. Zou mooi zijn als het werkt! ;) Sterkte!