6 maanden geleden

Nou wat een emotionele onzin bericht. Echt een koloniale Nederlandse gedachte is dit. Tot het in Afrika andersom zou gebeuren.

6 maanden geleden

Nou wat een emotionele onzin bericht.

Dus dat, iedereen geeft wat hij of zij kan missen. En als je het geld er wel voor zou hebben zouden de meeste het zelf ook doen. Het zijn inmiddels zoveel discussies en ruzies over dit feest dat het plezier er een beetje vanaf gaat. En waarom? Het is een feest voor kinderen...

4 jaar geleden

Ik ben zo'n moeder die niet groots kan uitpakken... De wereld is in alles oneerlijk het ligt er maar net aan hoe je daar als ouder mee omgaat. Ik zie namelijk het probleem niet dat er kinderen zijn die meer krijgen want je hoort je kind te leren tevreden te zijn met wat het krijgt. En net zoals mij zullen er genoeg ouders zijn die nu het geld er niet voor hebben maar zodra dat wel het geval is de kinderen net zoveel zouden verwennen. Tegenwoordig moet overal wel iets van gevonden worden en het is eeuwig zonde dat het nu te koste gaat van een feest voor kinderen. Maar dat lijken we masal met zijn alle te vergeten in de discussie.