7 jaar geleden

Pop, houten poppenwagen die ze als loopwagentje kan gebruiken. Iets voor in bad mee te spelen. Schommelpaard, badcape, muziekdoosje, iets van little people. Uitbreiding duplo ( leuk voor als ze iets ouder is) blokken om een toren te maken. Spaarpot, klein boekje om door te bladeren. Hier is het sint thuis en bij schoonouders. Mijn vader geeft met kerst. Schoonouders doen over de top. Ik koop het tegenwoordig zelf in, vinden ze makkelijker. Ze zijn ook al 8 en 6. Dus weten zelf wel wat ze willen. Wat ze heel graag willen geef ik thuis. En bij opa en oma krijgen ze het meeste.

7 jaar geleden

Hai! Hier een meisje jarig eind november, dan sint bij de ene oma, nog een keer bij de andere en dan kerst bij opa en oma. En dan vervolgens nog allemaal ooms en tantes.. Dus het plan vanaf jaar 1) voor haar verjaardag de ene helft een kadootje en de andere helft een bon (uitje of kleertjes) en met kerst andersom. Met Sint bij beide oma's 2 kadootjes; een boekje en iets speligs ???? Meisjelief dolgelukkig met haar kadootjes en ik met het iets binnen de perken houden. En ik maak elk jaar een lijstje met handige dingen voor nu en later in het jaar... Hoop dat de tips wellicht passend zijn! Succes!

7 jaar geleden

Ik heb 2 meiden van 2,5 en 1,5 en wij vieren het niet. Vond het zelf vroeger eigenlijk als kind niet leuk, zelf 24 nov jarig. Als ze later ouder zijn en meer begrijpen en naar school gaan, wil ik zeker uitleggen waar het vandaan komt, en zullen zeker wel een cadeautje krijgen maar we willen gelijk eerlijk zijn dat het ter ere is van sint nicolaas van vroeger. En qua cadeaus blijft het bij ons simpel, en koop hele jaar door (wel van te voren) en doe het ook vaak op marktplaats. Ze hebben nu gewone (speelgoed) pannen, rijgkralen (grote vorm), en ik kan ze blij maken met een deken over 2 stoelen een tent.