7 jaar geleden

Haha heel herkenbaar. Hier the same! Nu 34,5 week en gisteren de babykamer opgezet..nu de shutters en commodeplank nog en dan eens kijken hoe je z'n bedje op moet maken :) en t geboortekaartje daar zijn nog niet over uit.. Onze slaapkamer...ook nog in verbouwing..hopelijk over 3 weken klaar. en ik mag niet helpen van m'n vriend...pa en ma...maar toch doen en inderdaad..harde buiken naast t vrolijke getrappel ;) de bevalttas is al 3x aangepast haha. succes met de laatste loodjes!

7 jaar geleden

Hoi Ik kreeg een drankje van de verloskundige. Hielp perfect tegen maagzuur, maar wel regelmatig innemen Hier ook druk aan het klussen en verhuizen geweest. Toen braken mn vliezen met 35 weken. Tussen alle verhuisdozen in de ziekenhuistas ingepakt!

7 jaar geleden

Twee weken voordat ons mannetje geboren werd konden we ons nieuwe huisje pas in, na een verbouwing van 9 weken. Vond het op t eind toch wel erg spannend of de verbouwing wel optijd af zou zijn zodat we er in konden. Ons zoontje is wel 10 dagen te vroeg geboren.

7 jaar geleden

Ik kon zelf al snel niet heel veel meer doen, dus liep elke dag aan m'n vriend z'n hoofd te zeuren wanneer die ging beginnen aan de babykamer. M'n vader zou m helpen dus die kreeg ook elke dag een appje van me haha. Had onwijs behoefte om alles snel klaar te hebben. Tas stond wel klaar maar hij werd elke dag leeggehaald door of mijzelf of m'n vriend. Net voor we naar het ziekenhuis gingen om onze zoon te verwelkomen, tjah.... Samen heel die tas weer leeggehaald en allemaal nieuwe dingen erin gestopt. Tip voor maagzuur/misselijkheid: liters chocomelk! De fabrikant is rijk geworden van me. Fijne is dat het direct na de bevalling weg is. Ik werd toen 's nachts wakker en was helemaal verbaasd dat ik het niet zuur had. Succes met de laatste 10 weekjes!