9 jaar geleden

2wkn na mijn bevalling can mijj fiets gereden. Nov 2014 mijn contract niet verlengd. Zat in een zware dip. Dacht er nooit uit te komen. Met veel rust en luisteren naar je lichaam en kids, man. Gaat het goed. Nu 8mnd later voel ik mezelf weer bijna zoals ik ben. En heb ik sinds 1week weer werk. Ik zeg zet het op en dat kan u want u heeft doorzettingsvermogen. Het alle beste en probeer te genieten van de kids die geven u de glimlach en liefde waar u van opknapt. Want daar ga u voor.

9 jaar geleden

Jeetje smeid, wat heftig. Ik wens je heel veel sterkte en kracht de komende tijd en hoop dat je jezelf weer terug kunt vinden. Hopelijk helpt het opschrijven ook een beetje. Knuffel!

9 jaar geleden

Heel herkenbaar.. Wat ontzettend vervelend in ieder geval! Ik ben nu bijna 5 jaar terug van achteren aangereden en sindsdien rugklachten. Niks te vinden op foto's dus een bedrijfsarts die vond dat ik me aanstelde. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen te stoppen met de opleiding tot verpleegkundige waar ik bijna klaar mee was, omdat ik het fysiek niet meer aan kon. Nu ben ik apothekersassistente. Wel het medische, maar niet meer het zware van patiënten sjouwen.. Luister alsjeblief goed naar je lichaam en probeer je leven daarnaar aan te passen. Al begin je helemaal op 0, uiteindelijk kan je langzaam maar zeker gaan opbouwen. Heb je voldoende hulp op de slechte dagen?

9 jaar geleden

Echt heel herkenbaar dit meid. Ik heb na mijn bevalling helaas binnen 1.5mnd 2x een aanrijding gehad waarbij ze achterop zijn gereden. Zware whiplash klachten....Ben nu 2 jaar verder. Altijd stug blijven doorwerken. Heb daar veel spijt van. Ziet er naar uit dat ik mijn oude functie niet kan uitoefenen meer. Kan alleen maar zeggen te luisteren naar je lichaam en je hier aan aan te passen. Het kost allemaal veel energie. Weet dat dat niet makkelijk is!! Hou vol en heb vertrouwen. Veel beterschap en sterkte!