8 jaar geleden

Gefeliciteerd met het winnen van "Blog van de week" :-) Veel plezier met je cadeautje(s)! Mooie blog! Liefs!

8 jaar geleden

Mijn man is er gewoon elke avond weer dus daar kan ik niets over zeggen, maar die stomme opmerking dat je toch zelf kiest voor kinderen! Ja natuurlijk kies je er zelf voor! Dat betekent niet dat het nooit zwaar is! Als je alles vantevoren had geweten was het heel misschien anders geweest, maar je weet het pas als je het meemaakt. Ik zeg: klaag maar lekker af en toe, maar geniet dan ook lekker van de fijne momenten. Een beetje balans is nodig! Je kan niet altijd maar om alles lachen.

8 jaar geleden

Cornelia, Dankje voor je reactie! heb zelf ook een tijdje op de basis daar gewerkt. Misschien ben ik hem wel eens tegen gekomen ;) het is tenslotte en klein wereldje! En zoals je zegt er gebeurt altijd iets als hij weg is. haha . Auto die echt naar de garage moet omdat je anders straks helemaal geen auto meer hebt! of je kind die ineens ziek word! Vannacht weer een tandje door gekomen maar wel gepaard met 39/40 Graden koorts. en dan heel de nacht een huilende kleine man. Dan sta je alleen en dat is soms best pittig. Zondag heb ik een TFI dag kunnen we eindelijk papa weer even goed zien!

8 jaar geleden

Jeetje wat is dit herkenbaar zeg! Mijn man is soms ook 3 of 4 maanden weg voor de luchtmacht. We hebben een dochter van 5 en ik moet zeggen, ze snapt het steeds beter....een paar jaar geleden merkte ik het vooral aan haar gedrag ( terugval met broekplassen etc....) en nu kan ik het steeds beter uitleggen. Ook de thuisfrontdagen zijn een goede uitkomst. Ook is het fijn dat er tegenwoordig skype is, zo kan ze pappa af en toe zien. Op een of andere manier gebeurd er ook altijd iets als ie weg is (wasmachine kappot, dat broekplassen ineens weer) en dan sta je er toch alleen voor. Het is inderdaad een vage situatie: je bent even alleenstaande moeder.....maar toch ook niet. Ps: mijn man is juist als Brabander in Friesland komen wonen.....