3 jaar geleden

Mijn jongens willen ook nagellak net als mama. Ik lak ze dan wel in stoere kleuren, blauw, legergroen, zilver, oranje en geel.

3 jaar geleden

Wat jaren geleden was dat zo ja ik werk ol een bso en ik sta wekelijks jkngens en meisjes hun nagels te lakken omdat ze dat helemaal leuk vinden. Roze, roze met glitters, alle kleuren van de regenboog het maakt ze niet uit.

3 jaar geleden

Sommige mensen... Van de week hier ook een discussie gehad met mijn vader. Sowieso vind hij het langere haar van mijn zoontje helemaal niks (terwijl hij het zelf tot z'n achterste heeft gehad vroeger) maar ik vroeg aan hem hoe hij er tegenover stond als mijn zoontje een jurkje aan zou willen bij het verkleden oid. Nou, alsof de wereld in brand stond. Het is een jongetje en daar gaan we niet aan beginnen. Ben blij dat wij vroeger echt meisje meisjes waren en m'n broertje echt een jongetje dat met autos speelde want anders denk ik niet dat we ons heel prettig hadden gevoeld met die instelling. Laat kids lekker zichzelf zijn en dan voeden we misschien juist een generatie die vrij is om te voelen en beleven wat hij zelf wil.

3 jaar geleden

Ik ben het helemaal met je eens..