7 jaar geleden

Ik heb een jongenmeisje tweeling. Speelgoed is nu nog (ze zijn net 2)altijd van hun samen, wie er het eerst mee speelt heeft de rechten op dat moment. We hebben dus evenveel jongens als meisjesspeelgoed in huis. En toch speelt m'n zoon aaaaltijd met de auto's en m'n dochter met poppen. Ze wisselen heus wel eens maar ze hebben echt de meeste interesse in speelgoed wat bij hun gender past. Kleuren maken ze niks uit. Genderneutraal, tja ze kiezen zelf. Maar mijn zoontje draagt wel roze nagellak (op 1 voet want hij had niet het geduld voor de rest van z'n nagels). Voor de familiefoto bij de fotograaf heb ik de nagellak bij beide kindjes verwijderd, staat toch minder netjes...zeker dat ene voetje ;) )

7 jaar geleden

Onze zoon ( word in december 4) had laatst ook roze glitter nagellak op naar de peuterspeelzaal

7 jaar geleden

Mijn zoon heeft roze kaplaarzen, hij vind ze mooi... mijn dochter een spiderman jas, vind ze mooi... waarom zou ik ze dat ontzeggen? Doe maar gek de wereld is al gewoon genoeg:)

7 jaar geleden

Zoontje (nu 3,5) wilde toen hij klein was een haarband in en achter de poppenwagen. De pop werd overal mee naar toegesleept, super schattig. Nu sinds enkele weken pronkt er mooie glitter roze nagellak op zijn tenen (vakkundig elke keer bij gewerkt door zijn nicht van 10 jaar) en staat hij soms met een prinsessenjurk aan. Hij speelt ook graag met de treinbaan en met auto's, kan als een echte jongen de boel afbreken en zijn oren niet gebruiken en meisjes plagen die super zoet met de poppen aan t spelen zijn! Ik vind alles best (de meisjes plagen wordt uiteraard wat van gezegd) zolang hij zich maar kan ontwikkelen hoe hij wil en binnen de grenzen die pappa en mamma aangeven.